A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Жмеринська центральна районна лікарня" Жмеринської міської ради

«Бейбі-бокси»

Дата: 20.08.2024 09:06
Кількість переглядів: 7

Фото без опису

У Жмеринці привітали молодих матусь із народженням немовлят: «бейбі-бокси» зі всім необхідним

Навіть в умовах війни жінки в Україні народжують дітей і продовжують славний український рід. Народна депутатка України Ірина Борзова привітала у Жмеринці матусь, в яких народились немовлята.

Спільно з волонтером Андрієм Харлановим вручили «бейбі-бокси» з Шотландії. Ірина Борзова акцентувала, що в Україні діє державна програма, в рамках якої видають «пакунки малюка», або грошову компенсацію (на вибір батьків).

А завдяки співпраці з ГО «Україна-Шотландія» в рамках проекту Scottish Preloved Baby Box for Ukraine вже передали для народжених в Україні понад 3000 «бейбі-боксів».

У кожному «бейбі-боксі» є одяг, засоби гігієни, підгузки та все необхідне для мами і новонародженого. Також шотландці написали побажання нашим малюкам, народженим в Україні під час війни. Це додаткова підтримка мамам і малюкам.

Директор КНП «Жмеринська ЦРЛ» Ростислав Боровський та завідуючий пологовим відділенням Ілля Клокоцький подякували Ірині Борзовій за постійну підтримку і співпрацю. Завдяки залученим коштам з державного бюджету придбали сучасне медичне обладнання для діагностики на МРТ, УЗД, у відділеннях облаштували спеціальні ліжка, які трансформуються під потреби пацієнта.

У жмеринчанки Катерини синочок Володимир, у Лілії та Ярослава – донечка Ясміна, в Олени – донечка Ангелінка, у Поліни – донечка Вікуля.

Ірина Борзова побажала, щоб немовлята зростали щасливими і здоровими під мирним небом та подякувала усьому колективу пологового відділення за наполегливу працю та недоспані ночі заради майбутнього нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень