A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Жмеринська центральна районна лікарня" Жмеринської міської ради

День медичного працівника — 27 липня 2024 року

Дата: 27.07.2024 11:31
Кількість переглядів: 90

ВІДЕО ВІТАННЯ З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА УКРАЇНИ: ЖМЕРИНКА 2024

Вітаємо зі святом !!!

🌹🎈Вітаємо усю медичну спільноту 🥼👶З Днем медичного працівника !!!!

✅️👆 27 липня відзначається професійне свято , указ якого Президент України Володимир Зеленський підписав у 2023 році і яким встановив нову дату святкування цього професійного свята День медичного працівника — 27 липня.

✅️Це день, коли українці вшановують всіх працівників медичної сфери, дякують їм за їхню непросту роботу, яка ще й дуже важлива, особливо в сучасних умовах.

🌹🎀Жмеринська Центральна Районна Лікарня Вітає з професійним святом лікарів, медсестер і всіх причетних до великої справи медицини!

🌷Бажаємо людям у білих халатах ніколи не переставати любити свою професію, насолоджуватися результатами своєї праці, нести добро і турботу тим, хто цього потребує! Разом із цим, нехай у душі у Вас буде спокійно і радісно,

втома швидко минає, сили відновлюються, а вигорання ніколи не настає!

🎁 Нехай Ваші близькі будуть щасливі, горизонти ясні, небо над головою мирним, а сонце яскравим і зігріваючим!

🤲З Днем медика, шановані, віддані люди! 🙏Щохвилини вас треба, завжди і повсюди.

🤲Подяка, рідненькі, за плідну роботу, 🙏Уклін до землі за поміч й турботу!

🌹В день найкращих лікарів

Вітаємо наших докторів!

🎀Бо надважка робота в вас —

Життя рятуєте повсякчас.

🎈Бажаємо вам на кожен день утіхи

нехай мине підступне лихо.

🎁Хай радість кожен день дарує,

а ангелок хай вас пильнує!

🌹🎀🎈🎁Зі святом вас, дорогі наші медичні працівники.!!!

Мирного неба над головою !!!

Директор КНП "Жмеринської ЦРЛ"

Ростислав Боровський

 

У переддень Дня медичного працівника України у центрі позашкільної роботи прошла урочиста місія до Дня медичного працівника, на якій дякували лікарям, медичним сестрам за їх благородну працю.

✅️👆🌹З вітальним словом до всіх присутніх звернулася заступник міського голови Ольга Боровська Ольга Боровська , яка з високою гордістю акцентувала , що у Жмеринській громаді працює надпотужніша мережа закладів охорони здоров'я, укомплектована висококваліфікованими кадрами.

✅️Ольга Боровська розповіла, що нещодавно Жмеринська Центральна Районна Лікарня пройшла незалежний аудит Національної Служби здоров’я України і отримала позитивні висновки за свою діяльність на рівні з іншими закладами області: ☝️«Це дуже високі показники, і лише ви знаєте, що стоїть за ними – ваша титанічна праця, шановні медики.

Тому я щиро дякую вам за вашу працю», - сказала заступниця міського голови.

✅️Колектив райлікарні з честю і гордістю приймає такі слова вдячності за нашу роботу.

🌷Квітами і подарунками вітали молодих інтернів, які розпочали свій трудовий шлях у закладах охорони здоров’я Жмеринської громади.

🟩Гучними оплесками вітали лікарів та медичних працівників, які присвятили все своє життя благородній місії – рятувати людей і мають стаж понад 35, 45, 50 років.

☝️Також сьогодні Почесною грамотою Департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА було відзначено кращого фахівця, який своєю сумлінною працею дбає про здоров'я жителів нашої громади.

Почесною грамотою був нагороджений лікар - хірург Цюзь О .

🙏🌷Директор  Ростислав Боровський подякував лікарям і медичним працівникам за сумлінну багаторічну працю, відданість клятві Гіппократа, інтелігентність та високу моральність.

 

✅️👆 Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким встановив нову дату святкування цього професійного свята — 27 липня.

Ця дата стала сталою.

✅️Це день, коли українці вшановують всіх працівників медичної сфери, дякують їм за їхню непросту роботу, яка ще й дуже важлива, особливо в сучасних умовах.

☝️Напередодні професійного свята до Жмеринської райлікарні завітала очильниця Жмеринської районної військової адміністрації Інна Цимбал Цимбал Інна, яка зустрілася із медичними працівниками лікарні .

🌷Щирими теплими словами привітала усіх зі святом від імені військової адміністрації ,

від імені #НародноїДепутаткиУкраїнІриниБорзової та вручила грамоти і квіти окремим медичним працівникам .

👆Інна Володимирівна висловила щиру подяку нашим лікарям, медичним сестрам, молодшим медичним сестрам за їх благородну працю .

Висловила найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії, тим, хто не жаліючи зусиль і часу бере на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини – її життя.

Адже здоров'я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її добробут.

☝️🌹Побажала усім міцного здоров'я і добробуту , рідним і близьким ,

щоб збулися всі задуми, а віра та оптимізм завжди залишалися з Вами!

✅️ Зі словами вдячності та почесним грамотами до райлікарні завітав заступник голови Жмеринської районної Ради

Віктор Миколайович Мурашко Віктор Мурашко .

🎁В своєму вітальному слові Віктор Миколайович зазначив, що в цей день він висловлює глибоку повагу до вас – людей, які щодня роблять надзвичайно важливу та благородну роботу.

☝️"Ваша професійність, відданість та мужність заслуговують великої подяки. Ви знаходитеся на передовій боротьби зі хворобами, виконуєте складні операції та лікуєте тих, хто потребує допомоги та підтримки. Ваша робота є справжнім подвигом, який надихає нас всіх.

Нехай ваша професійна кар’єра буде наповнена успіхами та досягненнями, а ваша мудрість та вміння допомагають вам здорово та щасливо жити."- сказав Віктор Миколайович.

❤️🎀 Будьте щасливі, здорові та успішні! !

🎀🌹Зі святом Вас, медичні працівники!!!!

Мирного всім неба !!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень