A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Жмеринська центральна районна лікарня" Жмеринської міської ради

Інформація про роботу КНП "Жмеринська ЦРЛ"

Дата: 16.02.2024 22:47
Кількість переглядів: 110

Інформація про роботу КНП Жмеринська ЦРЛ.

Жмеринська Центральна Районна Лікарня знаходиться у м.Жмеринка по вул.Київська 288.

✅️ Основною метою діяльності лікарні є: надання населенню медичних послуг, спрямованих на збереження, поліпшення та відновлення здоровя; здійснення медичної практики для безпосереднього забезпечення медичного обслуговування населення шляхом надання йому безоплатної кваліфікованої планової стаціонарної та спеціалізованої амбулаторно–поліклінічної допомоги, а також швидкої й невідкладної медичної (лікувально–профілактичної) допомоги відповідно до договорів, укладених з НСЗУ та ПМГ.

☝️ Медична допомога надається пацієнтам безкоштовно за направленням сімейного лікаря та з екстреною невідкладною допомогою.

Жмеринська центральна районна лікарня являється кластерною багатопрофільною лікарнею Вінницького госпітального округу, яка має в своєму складі 12 профільних відділень.

👆На даний час лікарня працює по 19 пакетах, укладених договорами з НСЗУ за програмою медичних гарантій.

☝️ Згідно договору з НСЗУ на пакет медичних гарантій «Медична допомога при гострому мозковому інсульті» та відповідно наказу маршруту пацієнтів лікарня надає медичну допомогу з гострим мозковим інсультом, допомога надається хворим з шлунково-кишковою кровотечею, пацієнтам з хірургічною та травматологічною патологією жителям Жмеринської громади, Барської ТГ, Копайгородської ТГ, Джуринської ТГ, Мурафської ТГ, Северинівської та Станіславчицької ТГ.

🤲 Особлива увага приділяється «Медичній допомозі при пологах» та відповідно до наказу Департаменту охорони здоров'я лікарня надає медичну допомогу з акушерсько–гінекологічної допомоги .

☑️ В лікарні створено Відділ Інфекційного Контролю, який займається організацією дотримання санітарно-епідемічного режиму в закладах охорони здоров'я та організацієй профілактики інфекцій та інфекційного контролю у Жмеринській лікарні.

✅️ Планується відкриття рентген-діагностичного маммографа для обстеження молочних залоз у жінок з метою раннього виявлення патології молочних залоз.

☝️ На даний час у лікарні створюється сучасне реабілітаційне відділення для надання реабілітаційних послуг хворим з гострим мозковим інсультом, опорно-рухового апарату, пацієнтам з травмами, дітям та дорослим, та військовослужбовцям ЗСУ, які потребують реабілітації. Ремонтні роботи та закупівля реабілітаційного обладнання проводиться за кошти, виділені Жмеринською міською радою, адже реабілітаційна допомога – пріоритет для медичної галузі на сучасному етапі надання медичної допомоги.

🥼На даний час в лікарні працюють 495 працівників.

Із них працює: 85 лікарів, 180 середніх медичних працівників, 78 молодших медичних сестер та іншого обслуговуючого персоналу.

☝️За 2023 рік в стаціонарах лікарні було проліковано 10190 хворих, ними проведено 72587 ліжко/днів.

Амбулаторно надано медичної допомоги 83109 пацієнтам.

☝️КНП «Жмеринська ЦРЛ» співпрацює з КНП «Жмеринським медичним центром первинної медико–санітарної допомоги», з КНП «Жмеринською лікарня відновного лікування та Северинівська Лікарня Відновного Лікування лікарнею відновного лікування Вінницької обласної Ради, з Жмеринською станцією екстреної медичної допомоги .

✅️☑️ В лікарні працює гаряча лінія для отримання будь-якої інформації.

Телефони для спілкування :

☎️063 107 51 13 - реєстратура амбулаторно - поліклінічного відділення;

☎️063 107 47 54 - відділення екстреної невідкладної медичної допомоги;

☎️063 107 48 30 - секретар адміністративного відділення лікарні.

✅️☝️Інформація про діяльність лікарні буде розміщена на сайті лікарні, телеграм- каналі, на сторінці лікарні у фейсбуці.

Бажаємо всім мирного неба.

Бережіть себе і свої родини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень